Wij maken woningen energiezuinig

Kennissessie CBRE IM namens Koers georganiseerd door Platform 2050

Nieuws - 31 maart 2023

Onlangs bezocht Platform 2050 met haar deelnemer KOERS en haar relatie CBRE Investment Management (CBRE IM) het kenniscentrum van Itho Daalderop. Het thema van deze sessie was ‘Toepassen van duurzame installaties’. Itho Daalderop levert vanuit hun missie ‘Climate for life’, duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen, ventilatie, warm water, regeltechniek en duurzame opwekking.

Voor CBRE IM een relevant bezoek om op de hoogte te blijven van beschikbare innovaties en technologieën op het gebied van duurzaamheid.

"Voor ons is het van belang om goed op de hoogte te zijn en te blijven van technische ontwikkelingen die een rol spelen in onze Paris Proof ambities. We zijn dan ook blij met het werkbezoek dat KOERS en Platform 2050 voor ons hebben georganiseerd bij Itho Daalderop."

Karin Draisma van CBRE IM

Na een introductie van KOERS en Platform 2050 werd het verdere inhoudelijk programma verzorgd door Itho Daalderop waarbij de gasten een rondleiding kregen door de fabriek en voorzien werden van productpresentaties en gedetailleerde technische informatie. Als afsluiting een lunch waarbij onze gasten kennis konden delen met elkaar en aanvullende vragen konden stellen aan het panel van Itho Daalderop.

Platform 2050, KOERS en CBRE IM kijken terug op een succesvolle en inspirerende kennissessie.

Presentatie Itho Daalderop
Presentatie Itho Daalderop