Wij maken woningen energiezuinig

Kennissessie voor Savills in samenwerking met KOERS en Itho Daalderop

Nieuws - 22 april 2024

Afgelopen donderdag bezocht KOERS samen met de adviseurs van Platform 2050 en haar relatie Savills het kenniscentrum van Itho Daalderop. Het thema van deze sessie was; ‘Toepassen van duurzame installaties’.

Itho Daalderop levert vanuit hun missie ‘Climate for life’, duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen, ventilatie, warm water, regeltechniek en duurzame opwekking. Vastgoedadviseur Savills adviseert haar opdrachtgevers hoe zij vastgoed kunnen verduurzamen naar Paris Proof. De kennissessie alsmede Platform 2050 kunnen bijdragen aan deze advisering.

"De uitnodiging van KOERS om een kennissessie bij te wonen gericht op duurzaamheid past goed bij de rol van Savills om vastgoedeigenaren en eindgebruikers te adviseren over de toepasbaarheid van te nemen duurzaamheidsmaatregelen."

Werner Zwaan, Head of Technical Management bij Savills

Zowel Savills als KOERS hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, aldus Werner Zwaan, Head of Technical Management bij Savills. Het is mooi om te zien dat KOERS de urgentie ziet van de verduurzamingsslag die al in gang is gezet maar de komende jaren alleen maar sterker zal worden. KOERS heeft met de introductie van Platform 2050 laten zien dat zij met een planmatige aanpak en verschillende adviseurs een schakel kunnen zijn in de verduurzaming van bestaand vastgoed.

Rondleiding door de fabriek
Rondleiding door de fabriek
Presentatie Platform 2050
Presentatie Platform 2050

Na een introductie van KOERS en presentaties van de adviseurs van Platform 2050 werd het verdere inhoudelijk programma verzorgd door Itho Daalderop waarbij de gasten een rondleiding kregen door de fabriek en voorzien werden van product presentaties en gedetailleerde technische informatie.
Als afsluiting een borrel waarbij onze gasten kennis konden delen met elkaar en aanvullende vragen konden stellen aan het panel van Itho Daalderop. Alle partijen kijken terug op een succesvolle en inspirerende kennissessie.