Wij maken woningen energiezuinig

PERSBERICHT: Langdurige samenwerking met Enven staat vast

Nieuws - 18 augustus 2021

Recentelijk ondertekenden, Alex van der Avoort en Bram Keijsers directeuren en mede-eigenaren van Enven B.V., en Bart Wansink, oprichter van Platform2050, de overeenkomst waarmee Enven langdurig samenwerkt met Platform 2050. Door deze samenwerking breidt Enven haar activiteiten op het gebied van EnergiePrestaties en duurzaamheidsadvies uit.

Enven is de specialist in EnergiePrestaties voor vastgoed. Enven houdt zich elke dag bezig met de energie transitie van Nederland. Enven verzorgt vanuit verschillende locaties in heel Nederland diverse diensten, zoals; EnergiePrestaties advies en energielabels voor woningen, kantoren en andere vastgoed complexen. Uiteraard is Enven als organisatie gecertificeerd volgens de BRL 9500.

Platform 2050 helpt woningbezitters met de energietransitie van bestaande woningen door het bieden van een QuickScan met daarbij een voorstel voor energetisch maatregels en slimme en bewezen installatie concepten met als doel een bijdrage te leveren aan een CO2-neutrale woonomgeving.

Platform 2050 is ervan overtuigd dat Enven een goede aanvulling is als leverancier voor alle platform 2050 deelnemers om zo een totaal pakket aan te bieden aan alle woningbezitters die de woningen verduurzamen op basis van het maatregel pakket van platform 2050.