Wij maken woningen energiezuinig

Itho Daalderop

Altijd behaaglijk in huis. Zeker van een gezond binnenklimaat. Nooit meer wachten op warm water. Duurzaam verwarmen en koelen. Met de duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen heeft Itho Daalderop alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Zo wordt energieneutraal wonen vandaag al mogelijk.

Waarom Itho Daalderop?

  • Comfort en duurzaamheid voor een hele woning
  • Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens
  • Jarenlange ervaring in innovatieve technieken

Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technieken en hoogwaardig duurzaam materiaal, gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand in hand. Zo verbruikt de woning minder energie; alleen op de momenten dat het nodig is. In miljoenen woningen bewijzen Itho Daalderop ventilatie- en verwarmingssystemen al jarenlang trouwe dienst.

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Itho Daalderop is trots dat ze 90% van hun producten in Nederland ontwikkelen en produceren. Productie vindt plaats in de fabriek in Tiel, deels met eigen personeel en deels door mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Door de kennis en ervaring worden producten speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkeld en zijn daardoor speciaal op de klimaatsomstandigheden en gebruikerswensen afgestemd.

Innovatie

Vanuit de visie, die zich richt op duurzaamheid, gezondheid en comfort in de woonomgeving, zijn we continu bezig met innovatie. Dat zijn nieuwe producten en baanbrekende concepten, maar ook verbeteringen van het bestaande assortiment.

Woningen verduurzamen

Oud, nieuw, laag, hoog: geen enkele woning is hetzelfde. Niet ieder huis is geschikt voor bepaalde maatregelen, maar Itho Daalderop heeft oplossingen voor elke woning. Van energieneutraal wonen zonder energierekening (nul-op-de-meter), tot en met het maken van labelstappen.

Een gezond binnenklimaat met goede ventilatie:

De eerste stap naar een duurzame woning is vaak isoleren. Maar hoe luchtdichter u uw huis maakt, hoe meer een goede ventilatie nodig is om vocht en CO2 uit de woning af te voeren. Dit voorkomt ongedierte en gezondheidsklachten. Er zijn systemen die automatisch ventileren door gebruik te maken van sensoren, ook in verschillende ruimtes. Lees meer.

Besparen op uw gasverbruik of helemaal van het gas los met een warmtepomp:

Veel mensen maken de overstap naar het verwarmen van de woning met een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. Dat bespaart gas, wat gunstig is voor de portemonnee en het milieu. Er zijn verschillende typen warmtepompen – lucht/water, water/water, hybride en all-electric - op de markt waarmee het gasverbruik kan worden verminderd - of zelfs naar nul kan worden gebracht. Gasloos dus. Lees meer over de verschillende soorten warmtepompen. Lees meer.

Itho Daalderop warmtepomp
Itho Daalderop warmtepomp