Wij maken woningen energiezuinig

Fakro

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit. We bieden een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Ingenieus ontworpen dakramen, platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten. Maar we zijn veel meer dan alleen een toonaangevende fabrikant. We zijn de professionele, meedenkende partner van architecten, woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, montagebedrijven en natuurlijk van onze FAKRO dealers. Samen creëren we ‘t mooiste licht. Met de nadruk op samen.

Missie

FAKRO Nederland streeft ernaar de aantrekkelijkste leverancier te zijn en te blijven voor betaalbare bouw gerelateerde oplossingen, die aansluiten bij de wensen van de klant. We willen maatschappelijk verantwoord onze bijdrage leveren in duurzaamheid, veiligheid en gezondheid, zowel bij de selectie, toepassing als het gebruik van onze producten. De drang naar innovatie maakt ons nieuwsgierig en daarom zijn wij altijd op zoek naar onderscheidende producten en oplossingen. Het team van enthousiaste collega’s is er voor klanten. Klantbewustzijn zit in het DNA. Dat komt tot uiting in onze manier van denken en handelen; van professioneel advies tot zorg voor het milieu.

“We maken comfort in daglicht bereikbaar voor huishoudens wereldwijd. Onze producten zijn veilig, energie-efficiënt en milieuvriendelijk.”

Duurzame ambities

Als innovatieve producent van daglicht oplossingen wil FAKRO actief bijdragen aan een betere wereld. Onze dakramen zijn daarom gemaakt van de beste, meest duurzame materialen en zijn bovendien optimaal recyclebaar. Daarnaast streven we naar zo duurzaam mogelijke productieprocessen. We beperken productieafval tot een minimum, richten ons op een milieu verantwoorde energiehuishouding en hergebruiken materialen waar mogelijk. Kiezen voor 't mooiste licht van FAKRO betekent samen met FAKRO werken aan een duurzame toekomst.

“Wij willen ’t mooiste licht van vandaag én morgen creëren. We combineren daarom design, lichtbeleving en comfort binnenshuis met duurzame materialen en productieprocessen.”

Theo Peters, directeur FAKRO Nederland

Lees meer over de aanpak van FAKRO Nederland op de website
Of vraag meer informatie op bij platform2050: >> naar contact