Wij maken woningen energiezuinig

Enven

Enven B.V. is een gecertificeerd adviesbureau voor het leveren en registeren van energielabels (EnergiePrestaties). Er is ruime ervaring aanwezig in de wereld van verduurzaming en het geven van energieadvies voor uw vastgoed. Enven B.V. legt de lat hoog, mede daardoor is het bedrijf uitgegroeid tot landelijk specialist voor institutionele klanten zoals bijvoorbeeld gemeentes en grote vastgoedbeheerders.

Enven helpt u graag bij het verduurzamen van uw woningen. Samen maken we een Platform2050-QuickScan op maat waarbij we de meest efficiënte maatregelen bepalen welke ook nog eens goed toepasbaar zijn op uw woning. Zo haal je met Platform 2050 dus het meeste rendement uit uw assets.

BRL9500 -U en BRL9500-W GECERTIFICEERD

Vanaf december 2020 mag ENVEN het certificaat voor BRL9500 -U en BRL9500-W voeren, dus voor bestaande utiliteitsgebouwen en voor bestaande woningen. Dit betekent dat ENVEN voldoet aan de eisen zoals deze zijn opgenomen in de BRL (Beoordelingsrichtlijn). De energielabels en quickscan adviezen die ENVEN levert via Platform 2050 voldoen daarmee aan alle gestelde eisen.

Interesse? Neem gerust contact op met Platform 2050 voor een toelichting!
>> direct naar contact
Of lees verder over de specialisaties van Enven.