Wij maken woningen energiezuinig

VAN LOCHEM NEDERLAND

Van Lochem Nederland is een familiebedrijf opgericht in 1969. Van Lochem Nederland is een modern en regie voerend totaalonderhoudsbedrijf met ruim 250 medewerkers in vaste dienst en vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Het uitvoeren van alle voorkomende totaalonderhoudswerkzaamheden, renovatie en transformatie van vastgoed met hoofdzakelijk eigen personeel en / of co-makers als strategische partner wat moet leiden tot een zo hoog mogelijke tevredenheid van onze klanten. Dat is de missie van Van Lochem.

Van Lochem Nederland wil een ambitieuze, toekomst gerichte en initiatiefrijke marktspeler zijn. Van Lochem Nederland is voortdurend bezig met innovatie en actualisatie en verdere verdieping van haar kennis. Deelname aan dit platform is daarvan een lichtend voorbeeld.

Duidelijke toegevoegde waarde wordt voor klanten gerealiseerd door het integreren van de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering en nazorg. De onderneming opereert sterk resultaatgericht waarbij onder andere zaken als communicatie met ketenpartijen en klant- en bewonerstevredenheid nog meer aandacht vragen dan voorheen. In de organisatie krijgen gezondheid, veiligheid en duurzaamheid meer dan gemiddelde aandacht. Binnen Van Lochem Nederland staat de mens centraal en de platte organisatie kenmerkt zich verder door korte (communicatie) lijnen. Dit leidt tot grote betrokkenheid van de Van Lochem medewerkers.

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt."
Deze lijfspreuk van Van Lochem geeft aan dat men grote waarde hecht aan eerlijkheid/betrouwbaarheid en duidelijkheid naar alle stakeholders.

VAN LOCHEM
Laan van ’s-Gravenmade 70
2495 AJ Den Haag

TEL: 070 – 3814500
E-mail: info@vanlochem.nl

Contactpersoon

Jack van Lochem
Jack van Lochem
algemeen directeur / eignaar
Email
Eric Becht
Eric Becht
senior accountmanager
Email